SAS Eurobonus
SAS Eurobonus

Boka en kryssning och få Eurobonus extrapoäng

Nu får du 10 000 EuroBonus extrapoäng per kryssningsbokning gjord före 2024-01-31, oavsett medlemsnivå, resans längd och antalet personer bokningen gäller.

Så bokar du din kryssning och får SAS EuroBonus extrapoäng:

Du bokar din kryssning på denna webbplats. Du registrerar ditt EuroBonus-nummer i samband med att du lägger in övrig reseinformation. Det är det EuroBonus-nummer som registreras som får poängen. Det är inte möjligt att dela upp intjänade poäng på olika medlemskonton. Erbjudandet gäller endast för nya direktbokningar som bokas på denna webbplats eller på telefon. Bokningar via resebyrå ger inte EuroBonus-poäng.

Om du vill boka en kryssning för fler än fyra personer i samma hytt behöver du ringa Royal Caribbean kundservice på telefon 0200 88 01 55. Kom ihåg att du även i telefonbokningar behöver uppge att du är medlem i SAS EuroBonus och ange ditt medlemsnummer. För att få dina bonuspoäng behöver du uppge ditt EuroBonus-nummer vid bokningstillfället.

Poängen påförs ditt EuroBonus-konto inom 60 dagar efter kryssningens avresedatum.

Saknar du dina poäng och det har gått mer än 60 dagar sedan du kryssade med oss? Skicka oss en mail med ditt boknings- och medlemsnummer på email: infono@rccl.com.

PS! Du hittar ditt medlemsnummer om du loggar in på sas.se samt högst upp i det månatliga SAS EuroBonus-nyhetsbrevet.

Hittade